pátek 28. září 2012

Microsoft Word 2007 - Tvary

Další díly najdete v rozcestníku 
   Microsoft Word 2007 je velmi užitečný program. Dají se v něm vyrábět dokumenty, ale také vytvořit jednoduché tvary ze kterých se dá vytvořit například ryba nebo myš. 
   Otevřete si program Microsoft Word 2007 a přejděte na kartu"Vložení"a poté klikněte na obrázek"Tvary"a zvolte tvar elipsa(Obr.1.). Místo myši se vám objeví kurzor kříže a pak přetažením a držením levého tlačítka myši se bude tvar zvětšovat a zmenšovat(Obr.2.). A stejným způsobem můžete přidat také další tvary. Můžete také tvar natočit přesunutím zeleného kolečka(Obr.3.). Barvu tvaru můžete změnit kliknutím na kartu"Formát" a poté na "Výplň tvaru" a vyberete barvu(Obr.4.). 
1


2


3


4


2 komentáře:

  1. Úžasné, nebyl bych řekl, že je to ve Wordu možné. Ale chytl jsem se toho, že se vyznate ve Wordu 2007 - neporadite, jak v něm vytvořit a vložit do dokumentu jeho obsah nebo rejstřík? V dřívějších verzích to bylo prostě pod VLOŽIT. V pozdějších (od Wordu 2010) je na to příkaz pod Reference>Obsah. Ale ve Wordu 2007 to ne a ne najít. A Microsoft svůj Help k W 2007 milostivě zrušil... Moc děkuju - PH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Word 2017 již nemám nainstalovaný, ale mělo by to být stále v záložce Reference. Zde najdete video návod, jak vložit obsah do dokumentu ve W2017.

      Vymazat

Pokud položíte nějakou otázku, tak odpověď na ni můžete čekat do několika hodin na této stránce.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...